Rondvaart Enkhuizen

Reserveren? 0228-745002

Rondvaart Enkhuizen

Welkom bij Rondvaart Enkhuizen. Neem plaats in onze robuuste sloep en laat u varen door de “Boerenhoek” en langs de stadswallen.


Enkhuizen bestaat uit twee delen: De Vissershoek en de Boerenhoek. Beide delen hebben tenminste één ding gemeen: Water. Voor de Vissershoek is dat het IJsselmeer, voor de Boerenhoek zijn het de sloten, grachten en vaarten die de stadsboerderijen verbonden met hun landerijen in de polder.

Daarom heeft u juist vanaf het water het mooiste zicht op die Boerenhoek. Bovendien vertelt onze gids u over de stadsboerderijen, werkplaatsen buitenverblijven, theehuisjes en andere bezienswaardigheden onderweg. Daardoor ziet, hoort, ruikt en voelt u de geschiedenis van de Haringstad. Ook aan het vijfde zintuig – het proeven – is gedacht want u kan aan boord een drankje bestellen.

Rondvaart Enkhuizen biedt u een verrassend aangename vaartocht van drie kwartier door een van de oudste steden van Nederland. We verwelkomen u graag aan boord!

Voor vragen en reserveringen kunt u contact opnemen met rondvaart Enkhuizen via www.rondvaartenkhuizen.nl
Meer: feesten

Afternoon Tea

Heeft u iets te vieren of wilt u eens bijkletsen met een vriend of vriendin onder het genot van een hapje en een drankje?

Lees verder...

BBQ de Luxe

Weg van werk en stress? Kom gezellig bij ons langs in het Streekbos. Wij zijn meesters in het verzorgen van barbecues voor grote en kleine groepen, bedrijven en particulieren

Lees verder...

Streekbos Buffet

Heerlijk genieten van ons Streekbos buffet met familie, vrienden of collega's. Wij hebben een prachtig buffet voor u samengesteld, met voor ieder wat wils.

Lees verder...

Walking dinner

WALKING DINER is een ongedwongen manier van dineren zonder vaste plaats.

Lees verder...

Tapas Buffet

Een gezellige middag of avond borrelen met familie, vrienden of collega,s met daarbij een heerlijk tapas buffet

Lees verder...

Shared Wining

Gezellig uit met vrienden? Even ontspannen bijkletsen onder het genot van een heerlijk glas wijn met daarbij verschillende kleine gerechtjes? U vindt het nu bij IJgenweis eten & drinken.

Lees verder...

Happen & Trappen

In het oosten van Noord-Holland ligt een bijzonder gebied: West-Friesland. Een regio met een roemrucht verleden, een eigen dialect en dus ook een eigen identiteit.

Lees verder...

Informatie punten:

• Duur: 2,5 uur
• Min. 10 personen
• Max. 70 personen
• Prijs: v.a 20 personen €15 p.p.