Feestavond

Reserveren? 0228-745002

Feestavond

Feestje te vieren? Wat leuk dat u interesse heeft in ons sfeervolle restaurant. Wat de gelegenheid ook is, bij IJgenweis bent u aan het juiste adres.


Verjaardag of jubileum, bruiloft of personeelsfeest, intieme borrel of spetterend dansfeest… wij staan overal klaar voor. Uw viering verdient onze speciale aandacht en daarom organiseren wij niet met vastomlijnde arrangementen, maar maken wij een persoonlijke invulling naar uw eigen wensen, ideeën en budget.  

Onze gezellige zaal heeft een eigen bar, sfeervolle inrichting en huiskamergevoel. Het is geschikt voor ca. 30-300 personen. Graag nodigen wij u uit voor een rondleiding en vrlijblijvend gesprek in IJgenweis, waarna we een uitgebreid voorstel voor u maken waarin alle wensen zijn verwerkt.

We kijken er naar uit om uw feest te mogen organiseren!


Meer: zakelijk

Trouwen

Tijdens één van de mooiste dagen van uw leven moet alles natuurlijk perfect geregeld zijn. Wij bieden u graag die zekerheid. Onze mensen doen net dat beetje extra

Lees verder...

Receptie op maat

Onze accommodatie en met name ook het terras van het Streekbos biedt talrijke mogelijkheden voor het organiseren van een bruisende receptie.

Lees verder...

Informatie punten:

• Duur: alles op aanvraag